Efter två intensiva timmar hade vi hunnit laga och äta både förrätt och varmrätt. Det var bara pricken över i:et som fattades. Som vanligt fick alla göra var sin godsak. En av tjejerna kämpade hårt för att lyckas med att göra en äggformad klick yoghurt och visst blev det vackert! Enkelt och makalöst gott.
(1 portion)
1 - 2 dl tjock yoghurt (helst Larsa)
1 msk dadelsirap
iranska gröna russin efter tycke och smak
rostade och krossade valnötter efter tycke och smak
Häll yoghurten i en skål rippla över dadelsirap. Strö över russin och vanötter efter tycke och smak.
Mätta och trötta kunde vi konstatera att det här borde man ju göra varje dag. Varför inte. You go girls! Hem och experimentera och lek med maten! Låta maten tysta mun?
Absolut inte. Låt maten testa mun!
Slutet gott allting gott. Om två veckor kommer ni att träffa Hanna. Då tjejer, kommer ni återigen få det hett om öronen!
Psst! jag glömde väl inte att tacka mästerfotografen F!
/Linda
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment