Vilken härlig fredag vi hade. Vad duktiga ni var allihopa!Här, här, här, här,här och här kommer recepten på allt som ni lagade.Är det något ni undrar över är det bara att höra av er.
Vad roligt att höra att det finns intresse! För tillfället tar jag bara gruppbokningar och maxantalet är 10 personer. Något förenklat är kurserna endast för "förryckta" (sådana som dig som själv luskar och letar och med ett stort nördigt matintresse). Jag annonserar inte utan det är helt enkelt grupper som ber om att få en kurs. Eftersom alla kurser, än så länge, utspelar sig i mitt eget kök håller jag det på en liten "undergroundsnivå". Förhoppningen är att hitta ett större kök att vara i där jag kan ha ett större antal deltagare och dessutom fler kurstillfällen. Jag lovar att hålla dig uppdaterad på vad som händer.
Vad får jag lov att vara? Professor Balthazar eller Hagdal? Mupparnas svenske kock eller La varenne? Kakmonstret eller Brilliat Savarin? –Ja, tack allihop! Jag är en envis allätare på hugget med matglädje som mission. Som kock, etnolog (fil. kand.) och med mina studier i gastronomi och sensorik går jag oftast med näsan i vädret och låter maten testa mun istället för att tysta den. Jag utför kulinariska expeditioner med Mat-karavan dessutom håller jag grytorna ständigt kokande i Smakverkstan, både för er här och diverse andra uppdragsgivare. Låt er väl smaka! Om ni hungrar efter mer så följ mig på twitter: http://twitter.com/lecoqredux
HANNA C/O SMAKVERKSTAN
Med matrötterna i den svenska myllan och rejält på fötterna njuter jag oftast mest av det enklaste. Till utbildningen är jag medeltidsarkeolog (fil. mag.) samt examinerad från Sommelierskolan i Malmö (WSET) där jag också gästundervisar. Jag arbetar lika gärna med den exotiska maten kring Möllevångstorget som med medeltida skandinaviska recept även om jag mest koncentrerar mig på dryck. Med en nyfunnen förkärlek för öl är det dock oftast vinprovningar som upptar min tid när jag inte lotsar inbitna matnördar i karavan på Möllan.
4 comments:
Vore superkul att göra nåt sånt nån gång, tar ni in anmälningar öppet liksom,och vart annonseras de ut i sådana fall?
Vad roligt att höra att det finns intresse! För tillfället tar jag bara gruppbokningar och maxantalet är 10 personer. Något förenklat är kurserna endast för "förryckta" (sådana som dig som själv luskar och letar och med ett stort nördigt matintresse). Jag annonserar inte utan det är helt enkelt grupper som ber om att få en kurs. Eftersom alla kurser, än så länge, utspelar sig i mitt eget kök håller jag det på en liten "undergroundsnivå". Förhoppningen är att hitta ett större kök att vara i där jag kan ha ett större antal deltagare och dessutom fler kurstillfällen. Jag lovar att hålla dig uppdaterad på vad som händer.
/Linda
Ah, ok, då fattar jag! Vart befinner du dig, sthlmstrakten?
Vi huserar i Malmö.
/Linda
Post a Comment