Sunday, June 29, 2008

Pang på rödbetan

För tillfället kan de inte bli mer söta, mjuka och lena i smaken. Låt inte rödbetstiden gå dig förbi, det är nu och ingen annan tid än nu de klotrunda små knölarna är som bäst. Kokta i rikligt saltat vatten med smält smör och lite pressad citron gör nog den späda rödbetan var mans gom gott. Men är ni ute efter ren och skär hänförelse så servera rödbetorna vackert upplagt på ett fat med skirat smör smaksatt med lavendel och salvia, knaperstekt rimmat sidfläsk och rostade hasselnötter. Dekorera med lavendelblommor och salvia. Jag serverar betorna som en huvudrätt med grillat lamm som tillbehör.
/Linda

1 comment:

Anonymous said...

Detta är en så stor resurs som du tillhandahåller och du ger bort den gratis. Jag gillar att se webbplatser som förstår värdet av att ge en utmärkt resurs för gratis. Jag älskade verkligen att läsa ditt inlägg. Tack!